ارسال رایگان برای سفارشات بالای 500 هزار تومان

ورود / ثبت نام

ارسال رایگان برای سفارشات بالای 500 هزار تومان

تاثیر بیوتین بر جوش صورت

آیا مصرف مکمل بیوتین باعث جوش و آکنه می شود؟

فهرست محتوا

در هر مقطعی از زندگی شاید نیاز باشد از یکسری ویتامین و یا مکمل استفاده کنیم تا برخی از کمبودهایی که بدن دچار آن شده از این طریق تامین گردد. بیوتین ویتامینی است که در اغلب مکمل های پوست، مو، ناخن یافت شده و در بسیاری از مواقع هم به تنهایی یک مکمل مجزا محسوب می شود.

ممکن است بر اثر استفاده طولانی مدت برخی سوالات در خصوص این مکمل داشته باشیم. برای مثال آیا مصرف قرص بیوتین باعث جوش و آکنه می شود؟ و یا این مکمل می تواند برای بر طرف کردن جوش صورت مفید باشد؟ در این متن از داروخانه آنلاین ویتامین ث به این سوالات یعنی رابطه بیوتین و جوش صورت و یا تاثیر بیوتین بر جوش صورت پاسخ داده ایم.

آیا کمبود بیوتین باعث ایجاد جوش های چرکی می شود؟

آیا کمبود بیوتین باعث ایجاد جوش های چرکی می شود؟

استافیلوکوکوس یک باکتری است که معمولا بر اثر کمبود بیوتین در بدن موجب بروز جوش های چرکی می شود. وقتی بیوتین بدن کم باشد، غدد چربی پوست صورت شروع به ترشح چربی بیشتر می کنند در این حالت فضا و محیط سطح پوست برای پدیدار شدن این باکتری و رشد آن مساعد می شود.

این جوش ها در اکثر مواقع در نواحی بینی، چانه و پیشانی نمایان شده، یعنی دقیقا جاهایی که غدد ترشح چربی صورت قرار دارند. در این مواقع علاوه بر برخی داروهای تخصصی برای از بین بردن چرک جوش ها مکمل بیوتین هم توسط پزشک تجویز می شود. کمبود بیوتین و جوش صورت متداول است. تنها کافی است به پزشک مراجعه کرده و از مکمل بیوتین استفاده کنید.

بیوتین چیست؟ بیوتین یکی از مواد مهم و ضروری برای بدن و عملکرد بهتر آن به شمار می آید. بیوتین یک ویتامین محلول در آب است و با عناویتی نظیر ویتامین B7 وH نیز از آن نام برده می شود.

آیا مکمل بیوتین باعث جوش و آکنه می شود؟

بروز جوش بر روی صورت به عوامل مختلفی بستگی دارد. معمولا تاثیر بیوتین بر جوش صورت در حدی نیست که آزار دهنده باشد. اما محتمل است که با خوردن بیش از حد این مکمل دچار جوش و یا آکنه شوید. اگر برای شما هم سوال است که آیا بیوتین باعث جوش و آکنه میشه؟ و دلیل آن را نمی دانید، باید بگوییم که مصرف بیش از حد بیوتین جذب ویتامین B5 را در بدن با مشکل رو به رو می کند. با کاهش ویتامین B5 امکان بروز جوش و آکنه در پوست وجود دارد. بنابراین مکمل بیوتین را نباید بیش از حد و دوز مجاز مصرف کرد.

آیا مکمل بیوتین باعث جوش و آکنه می شود؟

آیا مصرف قرص بیوتین باعث ایجاد آکنه می شود؟

جوش صورت یا آکنه ها معمولا به علت آلودگی پوستی، شوینده های نامناسب، مشکلات هورمونی و برخی بیماری های پوستی بروز پیدا می کنند. برای تشخیص اینکه قرص بوتین باعث جوش صورت شما شده یا نه، باید حتما به پزشک مراجعه کنید. قرص بیوتین و جوش صورت عارضه ای خطرناک نیست و به محض قطع کردن مکمل مشکل بر طرف خواهد شد و اگر نیاز باشد دکتر اشکال دارویی دیگری را امتحان خواهد کرد.

در مصرف آمپول بیوتین و جوش صورت تا مقادیر زیادی از عوارض قرص کاهش پیدا می کند. گاهی عوامل هورمونی و بهداشتی علت محتمل تری هستند برای بروز جوش های صورت، تنها نکته ای که واجب است رعایت شود این است که دوز مصرفی قرص بوتین را رعایت کنید.

راه های جلوگیری از بروز جوش و آکنه با مصرف بیوتین

به علت اهمیت بسیار ویتامین بیوتین و رابطه بیوتین و جوش صورت در این بخش راه های جلوگیری از بروز جوش و آکنه با مصرف بیوتین را بررسی می کنیم.

راه های جلوگیری از بروز جوش و آکنه با مصرف بیوتین

1 – مصرف مواد غذایی حاوی بیوتین

همانطور که می دانید بیوتین یا ویتامین B7 در برخی مواد غذایی وجود دارد و با جای دادن آنها در وعده های غذایی و یک رژیم تغذیه متعادل می توانیم تا حد زیادی از کمبود آن در بدن جلوگیری کنیم. با مصرف:

همانطور که مشاهده می کنید بسیاری از مواد غذایی روتینی که مصرف می کنیم حاوی بیوتین است و می توان با رعایت یک رژیم غذایی درست از کمبود بیوتین و جوش صورت جلوگیری کرد.

2 – مصرف مکمل های بیوتین

مکمل های بیوتین در اشکال گوناکونی عرضه می شوند که متناسب با نیاز فرد و یا تشخیص و تجویز پزشک می توان از آنها استفاده نمود. این مکمل ها در قالب قرص، کپسول، آمپول و شربت یافت می شوند.

– قرص بیوتین: حتما وقتی به پزشک مراجعه می کنید، پس از اینکه علت جوش صورت شما مشخص شد تعدادی دارو برای درمان جوش ها برای شما تجویز خواهد کرد و در کنار این داروها مکمل خوراکی نیز تجویز می شود مثل مولتی ویتامین یا تقویت کننده های پوست و مو. در این مکمل ها یا درصدی بیوتین موجود است یا قرص بیوتین برای جوش صورت به طور مجزا تجویز خواهد شد. یکی از راه حل های جلوگیری از جوش صورت مصرف مکمل های خوراکی بیوتین خواهد بود. اهمیت تاثیر قرص بیوتین و جوش صورت اجتناب ناپذیر است و باید آن را جدی بگیرید.

– آمپول بیوتین: اگر با مصرف اشکال خوراکی بیوتین مشکل داشته باشید، پزشک روش آمپول بیوتین و جوش صورت را در پیش خواهد گرفت. در مواقعی که مشکل حاد باشد و یا به تاثیری سزیع تر نیاز باشد هم این درمان صورت می گیرد. با استفاده از آمپول بیوتین پس از مدتی هم جوش های صورت بر طرف می شوند و هم از بروز مجدد آنها جلوگیری خواهد شد.

– شوینده ها و کرم های حاوی بیوتین: بسیاری از شوینده های صورت و محلول های تقویت پوست و یا پماد و کرم های دارویی، حاوی ویتامین B7 هستند. اغلب افراد برای جلوگیری از بروز جوش بر روی صورت علاوه بر استفاده و اهمیت دادن به مصرف قرص و آمپول بیوتین و جوش صورت، به مصرف شوینده و کرم های حاوی بیوتین نیز دقت می کنند. برای مصرف این نوع از محصولات موضعی بهتر است با پزشک یا مشاور پوست صحبت کرده و راهنمایی بخواهید، اما استفاده از این شوینده و کرم ها خطری نخواهد داشت و تا در صد زیادی با جذب پوستی، از مشکلات کمبود بیوتین و جوش صورت جلوگیری خواهد کرد.

آیا مصرف بیوتین موجب چرب شدن پوست می شود؟

در انواع پوستی یعنی نوع پوست افراد، اشخاصی که دارای پوست چرب هستند باید به میزان مصرف بیوتین دقت کنند. تاثیر بیوتین بر جوش صورت انکار نا پذیر است و رابطه بیوتین و جوش صورت یک رابطه درمانی است. اما همانطور که خیلی تاکید کردیم بهتر است در مواردی خاص با پزشک متخصص پوست و مو مشورت کنید.

آیا مصرف بیوتین موجب چرب شدن پوست می شود؟

به طور کلی کمبود بیوتین برای هر نوع تایپ پوستی موجب چربی پوست می شود اما مصرف بیش از حد مجاز هم این امکان را به وجود می آورد. رابطه بیوتین و جوش صورت به گونه ای است که اگر این ویتامین در بدن کم باشد پوست چرب شده و مستعد بروز آکنه می شود و حتی اگر بیش از حد در بدن وجود داشته باشد هم سبب تحریک غدد چربی پوست و عدم جذب ویتامین B5 می شود که می تواند عوارضی مثل چربی اذیت کننده پوست و جوش صورت داشته باشد.

عوارض جانبی مصرف بیوتین

مصرف بی رویه هر ماده ای برای بدن عوارضی را در پی خواهد داشت، گرچه که بیوتین یک ویتامین حل شونده در آب است و عوارض جدی و حیاتی را به دنبال نخواهد داشت اما استفاده غیر مجاز آن می تواند سبب برخی مشکلات در بدن شود. تنها در صورتی مصرف ماده ای برای بدن مفید خواهد بود که به اندازه باشد.

عوارض جانبی مصرف بیوتین

– بروز آکنه

از عوارض جانبی مصرف بی رویه بیوتین بروز جوش بر روی فک و چانه خواهد بود. نمی توان از اهمیت قرص و آمپول بیوتین برای صورت چشم پوشی کرد اما مازاد این ویتامین در بدن جذب ویتامین B5 را دچار ایراد می کند.

– گرفتگی ماهیچه ها

اگه از دوزهای بالای بیوتین استفاده می کنید ممکن است به گرفتگی عضله و ماهیچه دچار شوید. برای مصرف دفترچه راهنما را مطالعه کنید.

– مشکل در کلیه ها

اگر بیماری های مربوط به کلیه را دارید. قبل از خوردن قرص بیوتین با پزشک مشورت کنید. این مکمل ممکن است بیماری های کلیوی را تشدید کند و یا سبب بروز سنگ کلیه در افراد مستعد شود. این اختلال نادر است.

– حساسیت گوارشی

خوردن یا تزریق مکمل های بیوتین در دز غیر مجاز برای برخی افراد ایجاد حساسیت های گوارشی نظیر حالت تهوع، اسهال، یبوست و نفخ را به همراه خواهد داشت. در صورت مشاهده چنین مواردی به پزشک مراجعه کنید.

به طور کلی بیوتین ویتامینی مفید، مهم و دوست داشتنی برای بدن است و کمتر احتمال دارد تا موجب خطراتی برای سلامتی شود. تاثیر بیوتین بر جوش صورت واکنشی مفید است یعنی جوش صورت را از بین می برد اما در برخی مواقع هم با توجه به اطلاعاتی که بررسی کردیم عملکردی عکس داشته است. در مصرف این مکمل تعادل را رعایت کنید.تهیه این مکمل ها بهتر است از داروخانه صورت بگیرد در غیر اینصورت از استاندارد بودن محصول نمی تواند مطمئن بود.

لطفا به این مقاله امتیاز دهید
5/5
0 0 رای ها
امتیاز به مقاله

به اشتراک بگذارید

guest
0 Comments
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها