ارسال رایگان برای سفارشات بالای 500 هزار تومان

ورود / ثبت نام

ارسال رایگان برای سفارشات بالای 500 هزار تومان

مصرف لبنیات و پیشگیری از بیماری های قلبی

فهرست محتوا

لبنیات و پیشگیری از بیماری های قلبی ، موضوع مورد بحث در این مقاله است. در مطلب پیش رو تلاش کردیم تا شما به پاسخ پرسش های اساسی در رابطه با این ارتباط برسید.

ما در داروخانه آنلاین ویتامین ث افتخار آشنایی با شما را داریم. در این مقاله در تلاشیم به شما کمک کنیم قبل از خرید محصول مورد نیازتان با داشتن اطلاعات لازم و کافی درباره محصول، بتوانید انتخابی درست و رضایت بخش داشته باشید. در ادامه با ما همراه باشید:

به گفته متخصصان، غذاهای سرشار از چربی لبنی می توانند خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش دهند.یکی از دلایل این امر، وجود مواد مغذی فراوان در محصولاتی مانند شیر، پنیر و ماست می باشد.متخصصان تغذیه عنوان نموده اند که همین مواد مغذی در منابع غیرلبنی نیز وجود دارند.

مصرف لبنیات پرچرب برای سلامت قلب مفید است.

طی تحقیقات، رابطه بین بیومارکر اسیدهای چرب در خون (15:0؛ پنتادیکانوئیک اسید) و بیماری های قلبی عروقی بررسی شد. بیومارکرها مولکولهایی هستند که به کمک آنها می توان ناهنجاری عملکردی را تشخیص داد.

به گفته محققان، از بین 4150 نفری که در پژوهش شرکت کرده بودند، افرادی که لبنیات پرچرب بیشتری مصرف می کردند کمتر از دیگران در معرض ابتلا به بیماری قلبی قرار گرفتند. به علاوه هیچ عاملی وجود نداشت که خطر مرگ این گروه را افزایش دهد. عوامل مضری مانند سیگار کشیدن که موجب ابتلا به بیماری قلبی می شوند نیز در نظر گرفته شده بودند.

نتایج به دست آمده افزون بر چربی لبنیات تا حدودی تحت تأثیر عوامل دیگری هم بودند. البته در این پژوهش، هیچ علامتی حاکی از مضر بودن این چربی طبیعی گزارش نشده است.تیم بین المللی محققان با مرور حدود 17 پژوهش دیگر، نتایج به دست آمده از بررسی حدود 43 هزارنفر را تایید نمودند.

محدودیت های پژوهشی

بین سطح بیومارکر خون و ریسک ابتلا به بیماری قلبی عروقی، همبستگی وجود دارد.بیومارکر 15:0 در محصولات لبنی موجود می باشد. این ماده معیار قابل اطمینانی است که بر اساس آن می توان با بررسی بافت آدیپوز یا سرم خون افراد، میزان مصرف لبنیات را تخمین زد.

البته دقت داشته باشید که طی تحقیقات سطح بیومارکر تنها یک مرتبه بررسی می شود.هنوز نمی توان با اطمینان گفت که عوامل دیگر، هیچ اثری بر کاهش ریسک ابتلا به بیماری قلبی نداشته اند. عواملی مانند سیگار کشیدن، میزان فعالیت جسمی و الگوهای تغذیه ای کلی نیز در این امر مؤثرند. به علاوه مشخص نیست میزان مصرف لبنیات، در تمام طول آزمایش برابر با میزان مصرف اولیه بوده است یا خیر.

افراد مختلف، نیازهای متفاوتی دارند

مصرف لبنیات مانند شیر، پنیر و ماست برای همه افراد اثر یکسانی ندارد.اگر کسی مصرف لبنیات خود را افزایش دهد، باید الگوی تغذیه فعلی وی را درنظر گرفت. سپس می توان بهترین استراتژی تغذیه ای را برای او تنظیم نمود.

در اکثر مواقع می توان به برنامه غذایی لبنیات اضافه کرد. اما ممکن است در برخی موارد لازم باشد که لبنیات جایگزین برخی انتخاب های غذایی شوند.مثلاً اگر کسی که روزانه 2 تا 3 لیوان نوشابه می نوشد، بخواهد لبنیات را به غذای خود بیفزاید بهتر است 1 تا 2 لیوان نوشابه را با همان مقدار شیر جایگزین کند.

اگر لبنیات مصرف نکنید چه می شود؟

اگر لبنیات مصرف نمی کنید نگران نشوید.در پژوهش یاد شده، از یک بیومارکر برای تشخیص مصرف لبنیات استفاده شده است. البته به این معنی نیست که فواید مشاهده شده منحصراً از طریق مصرف لبنیات به دست می آیند.

شیر و مشتقات آن منبع خوبی از پروتئین، کلسیم، پتاسیم و مواد مغذی دیگر هستند. البته برای افرادی که نمی توانند لبنیات مصرف کنند، گزینه های دیگری وجود دارد. مواد غذایی فراوانی هستند که نیازهای مغذی را تأمین می کنند و برای سلامتی مفیدند.

مواد زیر می توانند جایگزین مناسبی برای شیر باشند:

•شاهدانه؛
•جودوسر؛
•بادام؛
•سویا؛
•برنج؛
•نارگیل.

به علاوه می توانید انواع پنیر، ماست و ماست چکیده غیرلبنی هم تهیه نمایید.

متخصصان معتقدند با رعایت سبک زندگی سالم و کنترل عواملی مانند استرس و مصرف دخانیات می توانید خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش دهید.

داروخانه آنلاین ویتامین ث در خدمت شماست تا بهترین انتخاب را داشته باشید.

مکمل های غذایی داروخانه اینترنتی ویتامین ث برای داشتن قلب سالم

0 0 رای ها
امتیاز به مقاله

به اشتراک بگذارید

guest
0 Comments
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها