ارسال رایگان برای سفارشات بالای 750 هزار تومان

ارسال رایگان برای سفارشات بالای 750 هزار تومان

رابطه ی کمبود آهن و ریزش مو

فهرست محتوا

کمبود آهن و ریزش مو؛ ریزش مو به دلیل فقر آهن چگونه است؟ چگونه می توان کمبود آهن و ریزش مو را درمان کرد؟ پاسخ به سوالات شما در این مقاله.

ما در داروخانه آنلاین ویتامین ث افتخار آشنایی با شما را داریم. در این مقاله در تلاشیم به شما کمک کنیم قبل از خرید محصول مورد نیازتان با داشتن اطلاعات لازم و کافی درباره محصول، بتوانید انتخابی درست و رضایت بخش داشته باشید. در ادامه با ما همراه باشید:

چرا کمبود آهن باعث ریزش مو می شود؟

ریزش مو دلایل زیادی دارد و می تواند بزرگسالان و کودکان از هر جنسیتی را تحت تأثیر قرار دهد. ریزش مو فقط ناشی از الگوی طاسی مردانه نیست بلکه می تواند ناشی از کمبود مواد مغذی نیز باشد. وقتی آهن کافی ندارید، بدن نمی تواند هموگلوبین خون را تولید کند. هموگلوبین اکسیژن را برای رشد و ترمیم سلول های بدن، از جمله سلول هایی که باعث رشد مو می شوند، حمل می کند. با درمان فقر آهن، می توانید هم کمبود آهن را برطرف کنید و هم ریزش مو را.

 

ریزش مو به دلیل فقر آهن چگونه است؟

ریزش مو به دلیل فقر آهن می تواند شبیه ریزش موی مردانه و زنانه باشد. مطالعه ای که در مجله علوم پزشکی کره منتشر شد نشان داد که آهن نه تنها در ریزش مو نقش دارد، بلکه ممکن است باعث ریزش موها به شیوه ای مانند طاسی ژنتیکی مردانه و زنانه شود.

اگر با ریزش مو مواجه هستید، ممکن است بیشتر از حد معمول در حمام یا هنگام شانه کردن موهای خود، ریزش را ببینید. در موارد پیشرفته تر، ممکن است متوجه مناطق طاس پوست سر شوید.

 

چگونه می توان کمبود آهن و ریزش مو را درمان کرد؟

بیشتر ریزش موهای ناشی از کمبود آهن دائمی نیست. بهترین راه درمان ریزش مو، رفع علت زمینه ای این مشکل است. اگر فکر می کنید ریزش موی شما به کمبود آهن مربوط است، برای اندازه گیری میزان آهن خود با پزشک مشورت کنید. پزشک به احتمال زیاد آزمایش خون را تجویز می کند تا میزان پروتئینی به نام فریتین را که به ذخیره آهن کمک می کند، اندازه گیری کند.

اگر نتایج آزمایش، سطح آهن پایین را نشان می دهد، می توانید آن را با مکمل های آهن درمان کنید. ممکن است تغییر حرکات روده را به عنوان عارضه آهن اضافی تجربه کنید، بنابراین اگر مستعد ناراحتی معده هستید، به پزشک خود اطلاع دهید.

اگر تمایل دارید کمبود آهن در بدنتان را با رژیم غذایی مناسب و مکمل ها جبران کنید پیشنهاد می کنیم خواندن مقاله زیر را از دست ندهید:

درمان کم خونی با رژیم غذایی و مکمل ها؛ پاسخ به تمام سوالات شما درباره ماده ضروری بدن یعنی آهن

 

رشد مجدد موی سر

بیشتر افرادی که از ریزش مو رنچ می برند، سالانه هزینه ی زیادی را صرف خرید محصولات ریزش مو می کنند و تخمین زده می شود که حدود 99 درصد از این محصولات کار نمی کنند. به درمان های توصیه شده توسط سازمان غذا و دارو و متخصصان پزشکی پایبند باشید. این درمان ها شامل:

  • ماینوکسیدیل (روگین): شما از این محلول پرطرفدار مانند شامپو استفاده می کنید. آن را دوبار در روز به پوست سر خود می مالید تا رشد مو را تقویت کرده و از ریزش بیشتر مو جلوگیری کنید. اثرات روگین حدود 16 هفته طول می کشد، پس از این مدت سرعت رشد باید کند شود. با این حال، می توانید آن را بعد از 16 هفته ادامه دهید تا از مزایای بیشتری برخوردار شوید. روگین برای مردان و زنان در دسترس است.
  • فیناستراید (پروپشیا): این دارو فقط برای مردان به شکل قرص در دسترس است. فیناستراید باعث کاهش ریزش مو می شود و برای برخی از مردان باعث رشد مجدد مو می شود.
  • جراحی: اگرچه جراحی باعث رشد مجدد نمی شود، اما برای افرادی که دچار ریزش موی دائمی هستند، گزینه ای در دسترس است. کاشت و جراحی ترمیم مو شامل برداشتن تکه های کوچک پوست حاوی مو و کاشتن آنها در نواحی طاس سر است.

 

آیا می توان از کمبود آهن و ریزش مو جلوگیری کنید؟

برای جلوگیری از ریزش مو در آینده، باید:

  • رژیم غذایی سالم و متعادلی داشته باشید. مواد غذایی سرشار از آهن مانند اسفناج، نخود فرنگی، پروتئین بدون چربی (مانند گوشت و ماهی آزاد) و میوه های خشک مصرف کنید.
  • غذاهای سرشار از ویتامین C را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. این مواد غذایی باعث می شوند آهن بهتر جذب بدن شود. حتماً پرتقال، توت فرنگی، خربزه، کلم بروکلی و گوجه فرنگی بیشتر بخورید.
  • موهای خود را پایین و شل ببندید. بستن محکم مو می تواند منجر به شکستگی و ریزش مو شود.
  • با روسری و کلاه از موهای خود در برابر عناصر محیطی محافظت کنید. در روزهای آفتابی و بادی، موهای خود را پوشانده نگه دارید.
  • موهای خود را به آرامی شانه کنید و بشویید. این کار ‌‌می‌‌ تواند در بیرون کشیدن هرگونه موی اضافی در طول روز به شما کمک کند.
  • از استفاده از مواد شیمیایی و رنگ مو خودداری کنید. اگر از مواد شیمیایی و رنگ مو استفاده می کنید، از یک متخصص آموزش دیده کمک بگیرید.
  • از ابزارهای حرارتی مانند سشوار و اتو مو اجتناب کنید. در مواقع ضروری، قبل از استفاده از این ابزارهای حرارتی، از یک محصول محافظ حرارتی از جمله اسپری و یا ژل مخصوص استفاده کنید.

 

آیا مواد غذایی که باعث بیشتر جذب شدن آهن به بدنتان می شوند را میشناسید؟ مواد غذایی که مانع جذب آهن در بدنتان می شوند چطور؟ اگر دوست دارید این مواد غذایی را بشناسید. تا بتوانید رژیم غذایی مناسبی برای خود انتخاب کنید حتما مقاله زیر را مطالعه کنید:

غذاهای مفید و مضر برای جذب آهن؛ معرفی مواد غذایی که مانع جذب یا باعث جذب بیشتر آهن در بدن می شوند

 

اگر تمایل دارید برای رفع کمبود آهن بدن خود از محصولات معتبر استفاده کنید، داروخانه ویتامین ث محصولات متنوعی را به شما پیشنهاد می کند:

لیست محصولات متنوع از مکمل های غذایی از برندهای معتبر برای رفع کمبود آهن بدن در داروخانه اینترنتی ویتامین ث

 

 

داروخانه اینترنتی ویتامین ث در خدمت شماست تا بهترین انتخاب را داشته باشید.

دیگر مکمل های غذایی داروخانه اینترنتی ویتامین ث برای رفع کمبود ویتامین های بدن

به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    0
    لیست محصولات
    سبد شما خالی استبازگشت به فروشگاه