ارسال رایگان برای سفارشات بالای 750 هزار تومان

ارسال رایگان برای سفارشات بالای 750 هزار تومان

10 خواص منیزیم برای سلامتی بدن

فهرست محتوا

خواص منیزیم برای سلامتی بدن را در این مقاله به طور کامل توضیح دادیم. پاسخ سوالات شما درباره منیزیم در داروخانه اینترنتی ویتامین ث.

ما در داروخانه آنلاین ویتامین ث افتخار آشنایی با شما را داریم. در این مقاله در تلاشیم به شما کمک کنیم قبل از خرید محصول مورد نیازتان با داشتن اطلاعات لازم و کافی درباره محصول، بتوانید انتخابی درست و رضایت بخش داشته باشید. در ادامه با ما همراه باشید:

منیزیم چهارمین ماده معدنی فراوان در بدن انسان است. این ماده در سلامت بدن و مغز نقش های مهمی را ایفا می کند. با این حال، ممکن است به اندازه کافی از آن استفاده نکنید، حتی اگر رژیم غذایی سالمی داشته باشید. در این مقاله به بررسی 10 مورد از خواص منیزیم برای سلامتی می پردازیم.

10 خواص منیزیم برای سلامتی بدن

1. در صدها واکنش بیوشیمیایی در بدن دخیل است

منیزیم یک ماده معدنی است که در زمین، دریا، گیاهان، حیوانات و انسان ها یافت می شود. حدود 60 درصد منیزیم بدن در استخوان و بقیه در ماهیچه ها، بافت های نرم و مایعات از جمله خون وجود دارد. در واقع، هر یک از سلول های بدن حاوی منیزیم است و برای عملکرد به آن نیاز دارد.

یکی از نقش های اصلی منیزیم، نقش یک کوفاکتور یا مولکول کمکی در واکنش های بیوشیمیایی است که به طور مداوم توسط آنزیم ها انجام می شود.

در واقع، این ماده در بیش از 600 واکنش در بدن دخیل است، از جمله:

  • ایجاد انرژی: به تبدیل غذا به انرژی کمک می کند.
  • تشکیل پروتئین: به ایجاد پروتئین های جدید از آمینو اسیدها کمک می کند.
  • نگهداری ژن: به ایجاد و ترمیم DNA و RNA کمک می کند.
  • حرکات ماهیچه ای: بخشی از انقباض و شل شدن ماهیچه ها است.
  • تنظیم سیستم عصبی: به تنظیم کننده های عصبی کمک می کند تا پیام هایی را در سراسر مغز و سیستم عصبی ارسال کنند.

2. افزایش عملکرد ورزشی

  • دومین خواص منیزیم برای سلامتی بدن

منیزیم در عملکرد ورزش نیز نقش بسزایی دارد. در طول ورزش، بسته به فعالیت ممکن است به 10 تا 20 درصد بیشتر از زمان استراحت به منیزیم نیاز داشته باشید. این ماده به انتقال قند خون به ماهیچه ها و دفع لاکتات که در حین ورزش افزایش یافته و باعث خستگی می شود، کمک می کند.

مطالعات نشان داده است که مکمل آن می تواند عملکرد ورزشی را برای ورزشکاران، افراد مسن و افراد مبتلا به بیماری مزمن افزایش دهد.

در یک مطالعه، بازیکنان والیبال که روزانه 250 میلی گرم منیزیم مصرف می کردند، در پرش و حرکات بازو پیشرفت کردند. در مطالعه دیگری، ورزشکارانی که به مدت چهار هفته از منیزیم استفاده کردند، دویدن، دوچرخه سواری و شنای سریع تری در طول مسابقات سه گانه داشتند. آنها همچنین سطح انسولین و هورمون استرس را کاهش دادند.

3. مبارزه با افسردگی

منیزیم نقش مهمی در عملکرد و خلق و خوی مغز دارد و سطوح پایین آن با افزایش خطر افسردگی مرتبط است.

یک تجزیه و تحلیل روی بیش از 8800 نفر نشان داد که افراد زیر 65 سال با کمترین میزان مصرف منیزیم 22٪ بیشتر در معرض افسردگی هستند. برخی از کارشناسان معتقدند محتوای کم منیزیم در غذاهای مدرن ممکن است باعث بسیاری از موارد افسردگی و بیماری های روانی شود. با این حال، کارشناسان دیگر بر ضرورت تحقیقات بیشتر در این زمینه تأکید می کنند.

با این وجود، مکمل این ماده معدنی ممکن است به کاهش علائم افسردگی کمک کند و در برخی موارد، نتایج می تواند چشمگیر باشد. در یک کارآزمایی تصادفی کنترل شده بر روی افراد مسن افسرده، روزانه 450 میلی گرم منیزیم به عنوان یک داروی ضدافسردگی به طور مؤثر خلق و خوی آنها را بهبود بخشید.

4. مزایایی برای دیابت نوع 2

  • چهارمین خواص منیزیم برای سلامتی بدن

منیزیم همچنین برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2 مفید است. مطالعات نشان می دهد که حدود 48 درصد از افراد مبتلا به دیابت نوع 2 دارای سطوح پایین منیزیم در خون خود هستند. این امر می تواند توانایی انسولین در کنترل سطح قند خون را مختل کند. علاوه بر این، تحقیقات نشان می دهد افرادی که منیزیم کمی مصرف می کنند، بیشتر در معرض ابتلا به دیابت هستند.

یک مطالعه که بیش از 4000 نفر را به مدت 20 سال تحت نظر داشت، نشان داد افرادی که بیشترین میزان منیزیم را مصرف می کردند 47 درصد کمتر در معرض ابتلا به دیابت بودند. مطالعه دیگری نشان داد که افراد مبتلا به دیابت نوع 2 که از دوزهای بالای منیزیم در روز استفاده می کنند، در مقایسه با گروه کنترل، بهبود قابل توجهی در سطح قند خون و سطح هموگلوبین A1c را تجربه کردند.

با این حال، این اثرات ممکن است به میزان منیزیم دریافتی از غذا بستگی داشته باشد. در یک مطالعه متفاوت، مکمل ها قند خون یا سطح انسولین را در افرادی که کمبود منیزیم ندارند بهبود نمی بخشد.

5. کاهش فشار خون

مطالعات نشان می دهد که مصرف منیزیم می تواند فشار خون را کاهش دهد. در یک مطالعه، افرادی که 450 میلی گرم در روز منیزیم مصرف کردند، کاهش قابل توجهی در فشار خون سیستولیک و دیاستولیک تجربه کردند. با این حال، این مزایا ممکن است فقط در افرادی که فشار خون بالا دارند رخ دهد.

مطالعه دیگری نشان داد که منیزیم باعث کاهش فشار خون در افراد مبتلا به فشار خون بالا می شود اما در افرادی که دارای سطح طبیعی هستند هیچ تاثیری ندارد.

6. فواید ضد التهابی

مصرف کم منیزیم با التهاب مزمن مرتبط است که یکی از عوامل محرک پیری، چاقی و بیماری های مزمن است. در یک مطالعه، مشخص شد که کودکانی با کمترین میزان منیزیم خون دارای بالاترین سطح نشانگر التهابی CRP هستند. آنها همچنین قند خون، انسولین و تری گلیسیرید بیشتری داشتند.

مکمل های منیزیم می توانند CRP و سایر نشانگرهای التهاب را در افراد مسن، افراد دارای اضافه وزن و افراد مبتلا به پیش دیابت کاهش دهند.

به همین ترتیب، غذاهای پر منیزیم مانند ماهی های چرب و شکلات تلخ می توانند التهاب را کاهش دهند.

7. پیشگیری از میگرن

سردردهای میگرنی دردناک و ناتوان کننده هستند. حالت تهوع، استفراغ و حساسیت به نور و سر و صدا اغلب رخ می دهد. برخی از محققان معتقدند افرادی که از میگرن رنج می برند، بیشتر از سایرین دچار کمبود منیزیم هستند. در واقع، چند مطالعه دلگرم کننده نشان می دهد که منیزیم می تواند از میگرن جلوگیری کرده و حتی به درمان آن کمک کند. علاوه بر این، غذاهای سرشار از منیزیم ممکن است به کاهش علائم میگرن کمک کند.

8. کاهش مقاومت انسولین

  • هشتمین خواص منیزیم برای سلامتی بدن

مقاومت به انسولین یکی از علل اصلی سندرم متابولیک و دیابت نوع 2 است. این وضعیت با اختلال در توانایی سلول های ماهیچه ای و کبدی در جذب مناسب قند از جریان خون مشخص می شود. منیزیم نقش مهمی در این فرایند دارد و بسیاری از افراد مبتلا به سندرم متابولیک دچار کمبود منیزیم هستند. علاوه بر این، سطح بالای انسولین همراه با مقاومت انسولین منجر به از دست دادن منیزیم از طریق ادرار می شود و میزان منیزیم بدن را بیشتر کاهش می دهد. خوشبختانه افزایش مصرف منیزیم می تواند کمک کننده باشد.

یک مطالعه نشان داد که مصرف این ماده معدنی باعث کاهش مقاومت به انسولین و سطح قند خون می شود، حتی در افرادی که دارای سطح طبیعی خون هستند.

9. بهبود سندروم پیش از قاعدگی

سندرم پیش از قاعدگی (PMS) یکی از شایع ترین اختلالات در زنان در سنین باروری است. علائم آن شامل احتباس آب، گرفتگی شکم، خستگی و تحریک پذیری است. مطالعات نشان می دهد که منیزیم باعث بهبود خلق و خو، کاهش احتباس آب و سایر علائم در زنان مبتلا به سندرم پیش از قاعدگی شده است.

10. منیزیم ضروری است و به طور گسترده ای در دسترس است

منیزیم برای سلامتی کاملاً ضروری است. میزان توصیه شده روزانه برای مردان 420-400 میلی گرم در روز و برای زنان 320-310 میلی گرم در روز است. شما می توانید منیزیم را از طریق غذا و مکمل دریافت کنید.

منابع غذایی منیزیم کدام ها هستند؟

مواد غذایی زیر منابع خوبی برای منیزیم هستند:

  • تخمه کدو تنبل
  • اسفناج
  • برگ چغندر سوئیسی
  • شکلات تلخ
  • لوبیای سیاه
  • ماهی سالمون
  • بادام
  • بادام هندی
  • ماهی خال مخالی
  • آووکادو
  • ماهی قزل آلا

مصرف مکمل منیزیم و هر مکمل دیگری

اگر بیماری خاصی دارید، قبل از مصرف مکمل منیزیم با پزشک خود مشورت کنید. اگرچه مکمل ها عموماً بی خطر هستند، اما ممکن است برای افرادی که از داروهای پیشاب آور، داروهای قلبی یا آنتی بیوتیک ها استفاده می کنند بی خطر نباشند. اشکال مکمل که به خوبی جذب می شوند شامل سیترات منیزیم، گلیسینات، اوروتات و کربنات هستند.

کلام آخر

دریافت منیزیم کافی برای حفظ سلامتی ضروری است. اگر از طریق رژیم غذایی خود منیزیم کافی دریافت نمی کنید، حتماً غذاهای سرشار از منیزیم بخورید یا مکمل مصرف کنید. بدون دریافت مقدار کافی از این ماده معدنی مهم، بدن شما نمی تواند خوب عمل کند.

داروخانه اینترنتی ویتامین ث در خدمت شماست تا بهترین انتخاب را داشته باشید.

دیگر مکمل های غذایی داروخانه اینترنتی ویتامین ث برای رفع کمبود ویتامین های بدن

ممکن است این مطلب برای شما مفید باشد:

مصرف مکمل ها در دوران بارداری؛ پاسخ به تمام سوالات شما درباره مکمل ها در دوران بارداری

به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    0
    لیست محصولات
    سبد شما خالی استبازگشت به فروشگاه