ارسال رایگان برای سفارشات بالای 750 هزار تومان

ارسال رایگان برای سفارشات بالای 750 هزار تومان

ویتامین ها در زنان باردار

فهرست محتوا

ویتامین ها در زنان باردار موضوع داغی برای بحث در سرتاسر جهان است، در این مقاله سعی کردیم به سوالات شما پاسخ بدهیم.

ما در داروخانه آنلاین ویتامین ث افتخار آشنایی با شما را داریم. در این مقاله در تلاشیم به شما کمک کنیم قبل از خرید محصول مورد نیازتان با داشتن اطلاعات لازم و کافی درباره محصول، بتوانید انتخابی درست و رضایت بخش داشته باشید. در ادامه با ما همراه باشید:

تحقیقات جدید از دانشگاه پردو نشان می دهند که بسیاری از زنان باردار مقدار توصیه شده ویتامین D ، C ، A، K و E و سایر مواد مغذی اصلی را دریافت نمی کنند. ویتامین ها در زنان باردار به اندازه ی کافی نیستند.

زنان باردار ویتامین ها و مواد مغذی مورد نیاز خود را دریافت نمی کنند – و مکمل ها کمکی نمی کنند

مطالعه اخیر نشان می دهد که بسیاری از زنان باردار با وجود مصرف مکمل، ویتامین ها و مواد مغذی اصلی را دریافت نمی کنند.دریافت تغذیه مناسب یکی از مهمترین وظایفی است که زنان در دوران بارداری خود دارند – نه تنها برای خودشان، بلکه برای سلامت مادام العمر نوزادشان.

با این حال، تحقیقات جدید از دانشگاه پردو نشان داده اند که بسیاری از زنان باردار حتی با افزایش مصرف مکمل های غذایی، مواد مغذی ضروری کافی را دریافت نمی کنند و میزان ویتامین ها در زنان باردار نامناسب است.

بر اساس این مطالعه، که در نشریه منتشر شده است، تعداد قابل توجهی از زنان باردار کمبود ویتامین D ، C ، A ، K ، B-6 و E و همچنین آهن، فولات، کلسیم، پتاسیم، منیزیم و کولین دارند.

علاوه بر این، اکثریت قریب به اتفاق زنان ممکن است بیش از حد سدیم و اسید فولیک دریافت کنند که احتمالاً به دلیل مصرف مکمل است.با توجه به این یافته ها، محققان معتقدند که بهبود دستورالعمل رژیم غذایی فعلی برای کمک به زنان در برآوردن توصیه های رژیم غذایی بسیار ضروری است.

به گفته یکی از متخصصان، ویتامین ها در زنان باردار و تغذیه صحیح آن ها بسیار ضروری است چون وابستگی مطلق جنین در حال رشد به مادر برای تمام مواد مغذی آن وجود دارد. چندین نوع نقص مادرزادی وجود دارد که در صورت کمبود مواد مغذی اصلی در مادر ممکن است جنین به این نقص ها مبتلا شود.
بسیاری از زنان باردار حتی با وجود مصرف مکمل ها تمام مواد مغذی خود را دریافت نمی کنند.

تیم تحقیق نمونه ای از 1003 زن باردار بین 20 تا 40 سال را مورد مطالعه قرار داد. داده های سلامتی آنها بین سال های 2001 تا 2014 در نظر سنجی ملی سلامت و تغذیه گنجانده شد.

این تیم میزان دریافت رژیم غذایی زنان را که شامل مواد غذایی و مکمل های غذایی بود، در دو دوره 24 ساعته ارزیابی کردند.محققان دریافتند که بخش قابل توجهی از زنان دارای سطوح قابل توجهی از منیزیم، ویتامین D، ویتامین E و آهن بودند.

برخی از زنان همچنین دچار کمبود ویتامین A، فولات، کلسیم، ویتامین C، ویتامین B و زینک بودند.اکثر زنان – به طور دقیق 95 درصد – از میزان توصیه شده سدیم تجاوز کردند. حدود یک سوم از سطح سالم فولیک اسید بالاتر رفت.

تیم تحقیقاتی همچنین دریافتند که حتی با وجود مصرف مکمل ها، ویتامین ها در زنان باردار هنوز به سطح مطلوب مواد مغذی اصلی خود نرسیده اند.به طور کلی، خطر کمبود رژیم غذایی در هنگام مصرف مکمل ها کمتر بود، اما در موارد خاص، مکمل ها باعث شد زنان مقدار زیادی فولیک اسید و سدیم دریافت کنند.
کمبود ویتامین می تواند رشد نوزاد را محدود کند

هر ویتامین نقش مهمی در حمایت از رشد جنین دارد. ویتامین ها در زنان باردار نقش های اساسی اینچنینی بازی می کنند.به گفته یکی از متخصصان، زن باردار جنین خود را از طریق تغذیه خود، تغذیه می کند و کمبود برخی ویتامین ها و مواد معدنی می تواند به طرق مختلف بر نوزاد در حال رشد تأثیر منفی بگذارد. به عنوان مثال، کمبود مداوم آهن ممکن است منجر به کم خونی شود.

کم خونی که تعداد کم گلبول های قرمز خون است، باعث می شود زنان باردار در طول دوران بارداری احساس خستگی و بی حالی کنند.در صورت خونریزی در هنگام زایمان، کم خونی می تواند به سرعت به یک اورژانس بحرانی تبدیل شود.

کم خونی می تواند منجر به زایمان زودرس، بچه دار شدن با وزن کم هنگام تولد و حتی مرگ نوزاد شود.کمبود فولات می تواند چندین نوع نقص مادرزادی، به ویژه در ستون فقرات ایجاد کند.

برای مقابله با این امر، اکثر متخصصان بهداشت توصیه می کنند که زنانی که سعی در باردار شدن دارند روزانه حدود 400 میکروگرم فولیک اسید مصرف کنند.
همچنین توصیه شده، زنان باردار باید روزانه حدود 600 تا 800 میکروگرم فولیک اسید مصرف کنند.

سدیم و فولیک اسید زیاد می تواند در دوران بارداری خطرناک باشد

اگرچه ویتامین ها در زنان باردار برای دریافت مقدار مناسب مواد مغذی ضروری هستند، اما ممکن است باعث شود برخی از زنان مواد مغذی بیشتری نسبت به نیازشان دریافت کنند.

به گفته کارشناسان بهداشت، مصرف بیش از حد برخی ویتامین ها و مواد معدنی می تواند مضر باشد. به عنوان مثال، فولیک اسید اضافی می تواند علائم کمبودهای دیگر را پنهان کند.

اگر زنی دچار کمبود ویتامین B-12 باشد و فولیک اسید زیاد مصرف کند، تا زمانی که عصب دائمی آسیب نبیند، متوجه این کمبود نخواهد شد.در این شرایط، فولیک اسید اضافی کم خونی را درمان می کند و کمبود B-12 تا زمانی که بیمار علائم عصبی برگشت ناپذیر را تجربه نکند، مشخص نمی شود.

درصد زیادی از زنان باردار نیز بیش از حد نمک مصرف می کنند.سدیم اضافی می تواند باعث احتباس آب و بدتر از آن فشار خون بالا در زنان باردار شود که می تواند برای بارداری مخرب باشد.

فشار خون بالا در دوران بارداری می تواند جریان خون در جفت را مختل کرده، رشد جنین را کند کرده و به طور بالقوه به اندام های اصلی آسیب برساند.قبل از تنظیم رژیم غذایی یا افزودن مکمل های گیاهی یا رژیمی به ترکیب، زنان باردار باید با پزشک خود مشورت کنند تا تعیین کنند که به ویتامین ها و مواد معدنی واقعاً نیاز دارند.

وقتی پزشک ایده دقیقی از رژیم غذایی و نیازهای تغذیه ای مادر را پیدا کرد، می تواند یک برنامه غذایی مناسب و رژیم غذایی مکمل را برای حمایت از سلامت مادر و نوزاد توصیه کند.

کلام آخر در مورد ویتامین ها در زنان باردار

یک مطالعه جدید نشان داد که بسیاری از زنان باردار حتی با استفاده از مکمل ها از تغذیه کافی برخوردار نیستند.ویتامین ها در زنان باردار بسیار مهم است، زیرا به سلامت مادام العمر مادران و نوزادان کمک می کند. متخصصان بهداشت توصیه می کنند زنان باردار با پزشکان خود مشورت کنند، آنها می توانند یک رژیم غذایی و مکمل سفارشی را توصیه کنند.

داروخانه آنلاین ویتامین ث در خدمت شماست تا بهترین انتخاب را داشته باشید.

به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    0
    لیست محصولات
    سبد شما خالی استبازگشت به فروشگاه