ارسال رایگان برای سفارشات بالای 750 هزار تومان

ارسال رایگان برای سفارشات بالای 750 هزار تومان

روش درمان جوش های ریز زیر پوستی

روش درمان جوش های ریز زیر پوستی – 6 روش ساده اما کاربردی

فهرست محتوا

روش درمان جوش های ریز زیر پوستی را در این مقاله بررسی کردیم. این روش ها ساده هستند اما می توانند بسیار کاربردی باشند. این 6 را حتما امتحان کنید.

ما در داروخانه آنلاین ویتامین ث افتخار آشنایی با شما را داریم. در این مقاله در تلاشیم به شما کمک کنیم قبل از خرید محصول مورد نیازتان با داشتن اطلاعات لازم و کافی درباره محصول، بتوانید انتخابی درست و رضایت بخش داشته باشید. در ادامه با ما همراه باشید:

جوش ریز به آکنه ای گفته می شود که در زیر سطح پوست ایجاد می شود. با اینکه جوش های ریز از فاصله دور قابل رؤیت نیستند، اما می توانید با لمس پوست آنها را احساس کنید. این جوش های زیر پوستی اغلب بر اثر کیست یا غده ای ریز به وجود می آیند.

این نوع آکنه از ترکیبی از سبوم (چربی)، باکتری ها و آلودگی که در منافذ پوستی گیر می کنند، ایجاد می شود. نتیجه نهایی توده ای دردناک زیر پوست است که مانند سایر جوش ها “سر” ندارد.

ممکن است ناحیه سفید بزرگی را در زیر پوست خود لمس کنید که دردناک باشد. این ناحیه ممکن است از التهاب (تورم) پوست اطراف نیز قرمز باشد. از بین بردن جوش های ریز دشوار است، اما با حوصله و مراقبت قابل درمان هستند. در این مقاله علت وجود جوش زیر پوستی، روش های پیشگیری و 6 روش برای درمان آنها را بررسی می کنیم.

6 روش درمان جوش های ریز زیر پوستی

6 روش درمان جوش های ریز زیر پوستی

1. آنها را فشار ندهید

هرگز نباید سعی کنید جوش ریز را با فشار دادن از زیر پوست بیرون بکشید. از آنجا که این جوش ها در سطح پوست نیستند، ترکاندن آنها دشوارتر و گاهی اوقات غیرممکن است.

تلاش برای بیرون آوردن جوش در نهایت التهاب را بدتر می کند، که می تواند باعث بی حس شدن ناحیه در لمس شود. حتی ممکن است با افزایش قرمزی و علائم روی پوست بیشتر به چشم بیاید.

تلاش برای ترکاندن جوش های ریز باعث ایجاد زخم می شود. بهترین کار این است که اقداماتی انجام دهید تا بتوانید آنها را به سطح پوست برسانید تا از طریق سایر روش های درمانی از پوست خارج شوند.

2. استفاده از کمپرس گرم

کمپرس آب گرم از چند جهت می تواند به جوش های زیر پوستی کمک کند. می تواند به کاهش درد آکنه کمک کند. کمپرس آب گرم را 10 تا 15 دقیقه سه تا چهار بار در روز روی جوشهای زیر پوستی قرار دهید. تا زمانی که جوش زیر پوستی به روی سطح پوست آمده و سر باز کند و چرک های درون آن بیرون بریزد.

با خیساندن یک حوله کوچک تمیز در آب داغ می توانید به راحتی یک کمپرس آب گرم درست کنید. مطمئن شوید آب خیلی داغ نباشد تا پوستتان نسوزد. همانطور که در بالا گفته شده حوله را روی ناحیه آسیب دیده قرار دهید.

3. استفاده از چسب برطرف کننده جوش

چسب برطرف کننده جوش در واقع چسب کوچکی است که مستقیماً روی جوش زیر پوستی قرار می گیرد. از نظر تئوری، این چسب به از بین بردن باکتری ها، سبوم و آلودگی کمک می کند. مواد تشکیل دهنده آن ممکن است متفاوت باشد، اما اکثر چسب های برطرف کننده جوش حاوی ماده ای ضد آکنه مانند اسید سالیسیلیک هستند.

این نوع چسب ها را معمولاً می توانید در داروخانه ها پیدا کنید و احتمالاً نیاز باشد بصورت روزانه استفاده شود تا جوش کاملاً برطرف شود. می توانید تمام روز آنها را به پوستتان بزنید، اما مطمئن شوید که حداقل هر 24 ساعت یک بار چسب را عوض کنید.

4. مصرف یک آنتی بیوتیک موضعی

آنتی بیوتیک های موضعی می توانند از شر باکتری هایی که در ایجاد جوش زیر پوستی نقش دارند، خلاص شوند. آنها همچنین التهاب را کاهش می دهند. در صورت مشاهده جوش های زیر پوستی به صورت مداوم، ممکن است از این محصولات به عنوان یک اقدام پیشگیرانه در اطراف منطقه آسیب دیده استفاده شود.

رایج ترین آنتی بیوتیک های موضعی برای آکنه شامل کلیندامایسین و اریترومایسین هستند. این آنتی بیوتیک ها را می توان به شکل ژل، روزی دو بار به روی جوش ها مالید. اگر به طور کلی پوست حساسی دارید، ابتدا روزی یکبار و پس از مشاهده ی واکنش پوست، آن را به روزی دوبار برسانید.

با این حال، آنتی بیوتیک های موضعی به خودی خود مؤثر نیستند. بهتر است به همراه یکی از درمان های موضعی از محصولات آکنه مانند بنزوئیل پروکساید استفاده کنید. آنتی بیوتیک از شر باکتری ها و التهاب خلاص می شود، در حالی که بنزوئیل پروکساید جوش زیر پوستی را خشک می کند.

5. استفاده از روغن درخت چای

روغن درخت چای می تواند به عنوان گزینه ای ملایم برای آنتی بیوتیک های خشن و مواد شیمیایی بدون نسخه  عمل کند. این روغن را می توانید در عطاری ها پیدا کنید، اما محصولاتی با روغن درخت چای نیز در داروخانه موجود است. برای کارآیی مطلوب، باید از محصولی استفاده کنید که حداقل %5 روغن درخت چای داشته باشد. دو بار در روز استفاده کنید تا جوش زیر پوستی کاملاً از بین برود.

برای استفاده از روغن درخت چای ابتدا باید آن را رقیق کنید. برای این کار، یک مقدار روغن درخت چای را با یک مقدار روغن حامل مخلوط کنید. روغن های حامل پرطرفدار عبارتند از روغن نارگیل، روغن جوجوبا و روغن زیتون.

پس از رقیق کردن روغن، آن را روی جوش ها بمالید و بگذارید یک شب روی پوست بماند. سپس صبح روز بعد صورت خود را بشویید. روغن درخت چای برای استفاده روزانه به اندازه کافی بی خطر است، اما نباید به صورت خوراکی مصرف شود.

6. عسل خام بزنید

عسل خام یکی دیگر از روش های درمانی طبیعی برای محصولات بدون نسخه است. عسل دارای خواص ضد میکروبی طبیعی است که به خلاص شدن از شر باکتری ها کمک می کند.

برای استفاده از این روش مطمئن شوید که نوع خام آن را به کار ببرید. عسل های موجود در فروشگاه ها مناسب این درمان نیستند. مقداری عسل خام را روی جوش بمالید و یک شب به حال خود رها کنید و صبح روز بعد بشویید. عسل خام را می توانید در کنار آب به عنوان یک پاک کننده استفاده کنید.

اگر می خواهید اطلاعات بیشتری درباره آکنه و روش درمان سنتی و طبیعی آن داشته باشید پیشنهاد می کنیم که خواندن مقاله زیر را از دست ندهید:

چه موقع  به متخصص پوست مراجعه کنید

جوش های زیر پوستی یکی از چالش برانگیزترین انواع آکنه برای درمان هستند. برای از بین بردن جوش و در عین حال جلوگیری از آسیب دیدن پوست، زمان و پشتکار لازم است. اگر جوش زیر پوستی به درمان های خانگی جواب نمی دهد ویا به طور مکرر ایجاد می شوند، به یک متخصص پوست مراجعه کرده تا داروهای خوراکی و سایر درمان ها را برای شما تجویز کند.

داروخانه اینترنتی ویتامین ث در خدمت شماست تا بهترین انتخاب را داشته باشید.

به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    0
    لیست محصولات
    سبد شما خالی استبازگشت به فروشگاه