ارسال رایگان برای سفارشات بالای 750 هزار تومان

ارسال رایگان برای سفارشات بالای 750 هزار تومان

تأثیر کمبود آهن بر ریزش مو

تأثیر کمبود آهن بر ریزش مو

فهرست محتوا

تأثیر کمبود آهن بر ریزش مو این روزها سوال بسیاری از افراد است که نگران ریزش موهایشان هستند. اگر شما هم نگران این موضوع مهم هستید خواندن این مقاله می تواند به شما کمک کند.

ما در داروخانه آنلاین ویتامین ث افتخار آشنایی با شما را داریم. در این مقاله در تلاشیم به شما کمک کنیم قبل از هر اقدامی برای خرید محصولات مختلف دارویی، زیبایی و مراقبتی، اطلاعات لازم و کافی درباره مسئله ای که ذهنتان را مشغول کرده بدست آورید. سپس با خیال راحت بتوانید انتخابی درست و رضایت بخش داشته باشید. در ادامه با ما همراه باشید:

قطعا همه ما متوجه تأثیر کمبود آهن بر ریزش مو شده ایم. بله! یکی از دلایل ریزش مو کمبود آهن در بدن ماست. اما شاید با دانستن این موضوع که چرا کمبود آهن باعث ریزش مو می شود بتواند به ما کمک کند تا بیشتر مراقب کمبود آهن در بدنمان باشیم.

چرا کمبود آهن باعث ریزش مو می شود؟

ریزش مو دلایل زیادی دارد و می تواند بر بزرگسالان و کودکان با هر جنسیتی تأثیر بگذارد. مخصوصا آقایان بعد از رسیدن به یک سن خاص ریزش موهایشان را طبیعی و ناشی از الگوی طاسی مردانه می دانند. اما بهتر است به این موضوع دقیق تر توجه کنید. ریزش موها همیشه به دلیل الگوی طاسی مردانه نیست و ممکن است به دلیل تأثیر کمبود آهن  و یا کمبود مواد مغذی در بدن  ایجاد شده باشد.

دلیل اصلی تأثیر کمبود آهن بر ریزش مو این است که وقتی بدن آهن کافی نداشته باشد نمی تواند هموگلوبین خون تولید کند. هموگلوبین اکسیژن را برای رشد و ترمیم سلول های بدن، از جمله سلول های تحریک کننده رشد مو، حمل می کند. با درمان و رفع کمبود آهن در بدن می توانید ریزش مو را تا برطرف کنید.

تأثیر کمبود آهن بر ریزش مو باعث چه الگوی ریزش مویی می شود؟

ریزش مو با کمبود آهن می تواند مانند الگوی ریزش موی مردانه و زنانه باشد. تحقیقی که در مجله علوم پزشکی کره منتشر شد نشان داد که آهن نه تنها می تواند در ریزش مو نقش داشته باشد، بلکه ممکن است باعث ریزش مو به روشی مشابه طاسی ژنتیکی مردانه و زنانه شود.

اگر ریزش مو دارید، در زمان دوش گرفتن و شانه کردن ممکن است ریزش موی بیشتری را احساس کنید. در موارد پیشرفته تر، ممکن است لکه های کچلی در پوست سر خود ببینید.

بنابراین صرف اینکه ریزش موی شما شبیه به الگوی ریزش موی طبیعی و ژنتیکی شماست، تأثیر کمبود آهن بر ریزش مو را نادیده نگیرید. با یک آزمایش ساده می توانید مقدار آهن مورد نیازتان را کنترل کنید. اگر به کمبود آهن در بدن دچار بودید بلافاصله برای رفع آن تلاش کنید تا بتوانید ریزش موی خود را کنترل کنید.

خرید مکمل کم خونی و قرص آهن از داروخانه آنلاین ویتامین ث همراه با مشاوره تخصصی با کمترین قیمت. قیمت و خرید مکمل آهن و کم خونی ایرانی و خارجی

نحوه درمان کمبود آهن و ریزش مو

بهترین راه درمان ریزش مو، رفع علت اصلی این مشکل است. اگر فکر می کنید ریزش مو مربوط به کمبود آهن است، برای فهمیدن میزان سطح آهن بدنتان با پزشک مشورت کنید. به احتمال زیاد آزمایش خون فریتین تجویز می کند که سطح پروتئینی به نام فریتین را که به ذخیره آهن کمک می کند اندازه گیری می کند.

اگر جواب آزمایش شما سطح آهن پایین را نشان داد، می توانید آن را با مکمل های آهن درمان کنید. کار کردن مزاج ممکن است یکی از عارضه جانبی آهن اضافی باشد، بنابراین اگر مستعد ناراحتی معده هستید، با پزشک خود در این رابطه مشورت کنید.

نحوه درمان کمبود آهن و ریزش مو

رشد مجدد مو بعد از ریزش مو بر اثر کمبود آهن

مردم آمریکا بیش از 3.5 میلیارد دلار صرف محصولات درمان ریزش مو می کنند و تخمین زده شده که حدود 99 درصد از این محصولات تأثیری نداشتند. به درمان های توصیه شده توسط سازمان غذا و دارو و متخصصین آمریکایی پایبند باشید. این موارد درمانی شامل:

ماینوکسیدیل (روگین): محلولی موضعی بدون نسخه که مانند شامپو استفاده می شود. این محلول را روزی دو بار به پوست سر بمالید تا رشد مو را تقویت کرده و از ریزش بیشتر جلوگیری کند. اثرات روگین حدود 16 هفته طول می کشد و پس از آن زمان سرعت رشد باید کند شود. با این حال، بعد از 16 هفته می توانید آن را ادامه دهید تا از مزایای بیشتر آن بهره مند شوید. روگین برای استفاده مردان و زنان مناسب است.

فیناستراید (پروپشیا): این ماده به صورت قرص و تنها برای مردان قابل مصرف است. ریزش مو را کند می کند و برای برخی از مردان باعث تحریک رشد مجدد مو می شود.

✅کاشت مو: اگرچه جراحی رشد مجدد ایجاد نمی کند، اما برای کسانی که ریزش دائمی مو دارند گزینه ی مناسبی است. در جراحی کاشت و ترمیم مو از قسمت بانک مو (گرافت مو) برداشته می شود و در مناطق کم پشت و یا طاسی کاشته می شود.

راهکار اصلی رفع ریزش مو بر اثر کمبود آهن

ریزش مو ناشی از کمبود آهن فقط باید موقتی باشد. همیشه بهتر است به دکتر خود مراجعه کنید تا در مورد گزینه های درمان صحبت کنید و شما را به سرعت در مسیر سلامتی مطلوب قرار دهد. پزشک می تواند به شما کمک کند رژیم غذایی خود را تغییر دهید تا مقدار مناسب آهن را برای نیازهای خود تأمین کنید.

می توان از کمبود آهن و ریزش مو جلوگیری کرد؟

برای جلوگیری از ریزش مو باید:

  • رژیم غذایی سالم و متعادلی داشته باشید. حتما غذاهای سرشار از آهن مانند اسفناج، نخود فرنگی، پروتئین های بدون چربی – مانند گوشت خوک و ماهی آزاد – و میوه های خشک مصرف کنید. بر روی مواد غذایی بسته بندی شده مانند غلات دنبال برچسب “غنی از آهن” باشید.
  • موهایتان را شل و پایین ببندید. محکم بستن مو منجر به شکستگی و ریزش مو می شود.
  • با شال و کلاه از موهای خود محافظت کنید. در روزهای آفتابی و طوفانی، موهای خود را بپوشانید.
  • موهای خود را به آرامی شانه کنید و بشویید. با موهایتان با ملایمت رفتار کنید. این کار کمک می کند در حین نگهداری روتین از کشیدن مو جلوگیری کنید.
  • از مواد شیمیایی و رنگ مو استفاده نکنید. اگر از مواد شیمیایی و رنگ مو استفاده می کنید، از یک آرایشگر حرفه ای و متخصص کمک بگیرید.
  • استفاده از دستگاه های حرارتی مثل سشوار و بابلیس را کنار بگذارید. در صورت لزوم، قبل از استفاده از سرم محافظتی یا روغن آرگان استفاده کنید؛ به راحتی می توانید آنها را از بازار (فروشگاه ها و داروخانه ها) خریداری کنید.

 

به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    0
    لیست محصولات
    سبد شما خالی استبازگشت به فروشگاه