ارسال رایگان برای سفارشات بالای 750 هزار تومان

ارسال رایگان برای سفارشات بالای 750 هزار تومان

قرص پروبیوتیک

پروبیوتیک چیست؟ – بهترین زمان مصرف قرص پروبیوتیک

فهرست محتوا

امروزه به علت پیشرفت بالای تکنولوژی دارویی و غذایی احتمالا با محصولات و فرآورده هایی روبرو شده اید که حاوی پروبیوتیک ها باشند و عنوان پروبیوتیک probiotic را بر روی محصولات غذایی بسیار شنیده اید. شاید به طور کامل و جامع ندانید که پروبیوتیک ها چه هستند؟ پروبیوتیک میکروارگانیسم مفیدی است که برای بدن فواید بسیاری دارد و مصرف آن برای هر فردی لازم است. پس اگر به سلامتی بدن خود اهمیت می دهید، این متن از داروخانه آنلاین ویتامین ث را مطالعه کنید تا با یکی از عناصر سلامتی در تغذیه آشنا شوید.

پروبیوتیک چیست؟

عملکرد اصلی پروبیوتیک ها تعادل باکتری های خوب و بد در بدن است. برای رسیدن به این تعادل، باید یک برنامه غذایی آگاهانه ایجاد کرد. تریلیون ها باکتری در بدن ما زندگی می کنند، به خصوص در روده های ما و برای یک زندگی سالم، این باکتری ها باید در تعادل باشند. به عبارت دیگر، اگر باکتری های خوب کاهش و باکتری های بد افزایش پیدا کنند، بدن در برابر بیماری ها آسیب پذیر می شود. پروبیوتیک ها به طور طبیعی بیشتر در غذاهای تخمیر شده مانند خیار شور، آب ترشی، سرکه، ماست کفیر و شلغم یافت می شوند. به عبارت دیگر پروبیوتیک ها تعداد باکتری های مفید را افزایش می دهند. پروبیوتیک ها باکتری و میکرو ارگانیسم مفیدی هستند که می توانند به تقویت سیستم ایمنی،کاهش وزن، بهبود گوارش و هضم غذا، کاهش کلسترول و… کمک کننده باشند.

پروبیوتیک چیست؟

10 مورد از فواید پروبیوتیک‌ها چیست؟

فواید پروبیوتیک ها توسط تحقیقات علمی به اثبات رسیده است در ادامه می خواهیم ببینیم پروبیوتیک‌ چه خواصی دارد؟

1.کمک به هضم غذا

پروبیوتیک ها می توانند با افزایش تولید برخی از آنزیم های گوارشی به هضم بهتر غذا و حفظ تعادل در سیستم گوارش کمک کننده باشند. همچنین می تواند مشکلات گوارشی را کاهش دهد و مشکلاتی مانند یبوست و اسهال را برطرف کند.

2.جلوگیری از تکثیر باکتری های بد

پروبیوتیک ها می توانند از تکثیر باکتری های بدی مانند هلیکوباکتر پیلوری که به عنوان میکروب های معده شناخته می شوند، جلوگیری کرده و به پیشگیری از زخم معده کمک کنند.

3.کمک به سلامتی روده ها

سیستم گوارشی در قسمت روده وظیفه هضم و جذب مواد غذایی را دارد که اگر باکتری های مفید روده نباشند این روند با اختلال و عوارض و بیماری روبرو می شود به همین منظور مصرف پروبیوتیک ها به سلامتی روده ها کمک کننده است.

4.پشتیبانی جذب بهتر ویتامین

برخی از پروبیوتیک ها ممکن است به جذب موثرتر ویتامین ها و مواد معدنی کمک کنند. همچنین با هضم بهتر مواد غذایی ویتامین ها بهتر توسط بدن جذب می شود.

5.تقویت سیستم ایمنی بدن

از آنجایی که بخش بزرگی از روده ها ناحیه ای است که سلول های سیستم ایمنی در آن قرار دارند، مصرف منظم پروبیوتیک ها می تواند سیستم ایمنی را تقویت کند.

6.مفید برای عدم تحمل لاکتوز

حساسیت به لاکتوز زمانی رخ می دهد که روده کوچک به اندازه کافی آنزیم گوارشی به نام لاکتاز تولید نمی کند. برای افراد مبتلا به کمبود لاکتاز، پروبیوتیک ها می توانند به هضم بهتر لاکتوز کمک کنند.

7.کمک به کاهش التهاب در بدن

برخی از انواع پروبیوتیک ها می توانند التهاب را در بدن کاهش دهند. التهاب مزمن زمینه ساز بسیاری از مشکلات سلامتی است، بنابراین تصور می شود که پروبیوتیک ها ممکن است در مبارزه با التهاب نقش داشته باشند.

8.تأثیر مثبت بر سلامت روان

 مطالعاتی که رابطه بین سلامت روده و سلامت روان را بررسی می‌کنند، نشان می‌دهند که پروبیوتیک‌ ها می‌توانند به کاهش افسردگی، اضطراب و استرس کمک کنند.

9.کمک به درمان عفونت های واژن

واژن دارای یک ph مخصوص است که در صورت بروز عفونت های باکتریایی و یا قارچ تعادل آن برهم می خورد. این ph به وسیله میکرو ارگانیسم زنده در واژن شکل می گیرد. پروبیوتیک می تواند به تنظیم فلور واژن کمک کرده و برخی عفونت های واژن را درمان کند.

10.کاهش سطح کلسترول

پروبیوتیک‌ های فعال و زنده، سنتز کلسترول در کبد را کاهش می ‌دهند. به علاوه پروبیوتیک ‌ها، اسیدهای صفراوی را کاهش داده که منجر به کاهش کلسترول می‌ شود.

میکروبیوم دستگاه گوارش چیست؟

میکروبیوتا (میکروبیوم) نامی است که به اجتماع میکروارگانیسم ها در بدن انسان داده می شود. در بدن انسان، میکروارگانیسم ها در دستگاه گوارش، ناحیه اوروفارنکس (ناحیه دهان و حلق)، پوست، مجاری تنفسی، دستگاه ادراری و تناسلی (مجاری ادراری و دستگاه تناسلی)، خون و چشم ها قرار دارند. تعداد ژن های موجود در میکروبیوم 150 برابر بیشتر از تعداد ژن های موجود در ژنوم انسان است. اغراق نیست اگر بگوییم تعداد سلول ها و ژن های باکتریایی در بدن ما چند برابر بیشتر از سلول ها و ژن های خودمان است. میکروبیوتا اکوسیستم داخلی بدن ما است.

میکروبیوتا در 18 مکان مختلف در بدن یافت می شود. روده های ما محیطی هستند که باکتری ها به طور طبیعی در آن بیشترین جمعیت را دارند. میکروبیوتای روده زمانی که ما در رحم مادر هستیم رشد می کند. در دوران بارداری، باکتری ها شروع به انتقال از مادر به جنین می کرده و در هنگام تولد (در صورت زایمان طبیعی از طریق کانال زایمان) و شیردهی، نوزاد تازه متولد شده همچنان باکتری را از مادر دریافت می کند (بنابراین، نوزادانی که به روش سزارین به دنیا می آیند و از شیر مادر تغذیه نمی کنند دارای معایبی از نظر میکروبیوم هستند).

وقتی بزرگ می‌شویم، باکتری‌های زیادی را از آنچه می‌خوریم، می‌نوشیم، محیط اطرافمان و افرادی که با آنها در تماس هستیم به دست می‌آوریم. میکروارگانیسم های گرفته شده از محیط ممکن است گاهی باکتری های مفید، گاهی باکتری های متخاصم و گاهی ترکیبی از این دو باشند. برای اینکه دقیق بدانیم میکروبیوم چیست؟ به طور کلی در بدن انسان سالم، تعداد باکتری های مفید را عمدتاً میکروبیوم می گویند.

میکروبیوم دستگاه گوارش چیست؟

پروبیوتیک‌های مفید در کجای بدن ما زندگی می‌کنند؟

گسترده ترین محلی که حاوی میکروارگانیسم های مفید هستند روده است. یعنی بخش عمده ای از این پروبیوتیک ها در سیستم گوارش انسان یافت می شود اما در ادامه سایر مکان هایی از بدن که دارای پروبیوتیک هستند نیز ذکر شده است:

  • حفره دهان
  • واژن
  • مجرای ادرار
  • پوست
  • ریه ها

قرص پروبیوتیک چیست؟

برای اینکه بدانیم قرص پروبیوتیک برای چی خوبه؟ باید بگوییم که قرص پروبیوتیک در واقع فرآوره ای است که باکتری های مفید روده و محیط های مخاطی بدن را تقویت کرده و سالم نگاه می دارد. این محصولات در غالب مکمل گوارش و معده به فروش رسیده و تمامی افراد قادر هستند به صورت روزانه آنها را استفاده کنند. این مکمل ها باکتری های مفید به بدن ما می افزایند و در نتیجه عملکرد دستگاه گوارش، قلب و سیستم ایمنی بدن را بهبود می بخشند.

کپسول بایو آی بی اس تک ژن فارما

کپسول بایو آی بی اس تک ژن فارما محصولی حاوی پروبیوتیک بوده که دارای ویژگی های زیر است:

  • تنظیم فلور میکروبی دستگاه گوارش
  • کاهش درد و نفخ شکم ناشی از سندروم روده تحریک پذیر
  • بهبود اسهال و یبوست ناشی از سندروم روده تحریک پذیر
  • کاهش عوارض ناشی از سندروم روده تحریک‌ پذیر
  • تنظیم سیستم ایمنی
  • ممانعت از بیماری‌های خود ایمنی
  • بهبود یکپارچگی غشای دستگاه گوارش، التهابات میکروسکوپی و حساسیت بیش از حد احشایی

چند نوع باکتری‌ پروبیوتیک‌ داریم؟

بیشترین نوع باکتری پروبیوتیک به شرح زیر هستند.

لاکتوباسیلوس ها

لاکتوباسیل ها میکروارگانیسم هایی هستند که محیط اسیدی واژن را فراهم می کنند. هنگامی که سیستم ایمنی بدن ما قوی است، لاکتوباسیل ها متعدد هستند و سایر باکتری های مضر قادر به ایجاد بیماری نخواهند بود. این میکروارگانیسم در روده ها نیز وجود دارد که ممکن است به فرآیندهایی مانند تجزیه غذای خورده شده در بدن و جذب مواد مغذی کمک کند. لاکتوباسیلوس پلانتاروم یک پروبیوتیک است که می تواند با مبارزه با میکروارگانیسم های مضری که می توانند باعث بیماری در سیستم گوارشی شوند، برای بدن مفید باشد.

بیفیدوباکتریوم

بیفیدوباکتریوم در واقع به سلول های روده متصل می شود و از پوشش فیزیکی روده شما در برابر سموم یا میکروب ها محافظت می کند. این کار سموم و میکروب ها را از خون شما دور نگاه می دارد و از بیمار شدن یا اختلال در عملکرد سلولی جلوگیری می کند.

ساکارومایسس بولاردی

ساکارومایسس بولاردی یک سویه مهم پروبیوتیکی است که نشان داده شده است که اسهال را کاهش می دهند و حرکات منظم روده را تقویت می کنند. این نوع مخمر پروبیوتیک می تواند به بهبود اسهال، هلیکوباکتر پیلوری، آکنه و سایر مشکلات گوارشی کمک کند. این پروبیوتیک اغلب در تهیه ماست و پنیر استفاده می شود و به سلامت دستگاه گوارش کمک کرده و ممکن است به هضم لاکتوز و تحمل آن نیز کمک کننده باشد.

علائم کمبود پروبیوتیک چیست؟

هنگامی که پروبیوتیک ها در بدن کاهش می یابد؛ مشکلاتی نظیر یبوست، اسهال، نفخ، ریفلاکس، خستگی مزمن، گیجی، افسردگی، عفونت های قارچی، مشکلات پوستی مانند اگزما، آکنه، سرگیجه، تاری دید رخ می دهد.

پروبیوتیک‌ چگونه کار می‌کند؟

عملکرد اصلی پروبیوتیک ها ایجاد تعادل بین باکتری های خوب و بد است تا بدن بتواند آنطور که باید عمل کند. پروبیوتیک ها که سد محافظ روده را تقویت می کنند، از عملکرد ایمنی و همچنین سیستم گوارشی حمایت می کنند و با تحت کنترل نگاه داشتن التهاب از سلامت بدن محافظت می کنند.

آیا پروبیوتیک‌ برای کودکان مفید است؟

استفاده منظم از پروبیوتیک ها نقش بسیار مهمی در حمایت از سیستم ایمنی کودکان و سلامت گوارش آنها دارد. مشکلاتی مانند گاز روده، اسهال، یبوست و سوء هاضمه در سیستم روده ممکن است ناشی از کمبود پروبیوتیک باشد و این کمبود ممکن است باعث مشکلات سلامتی دیگری نیز شود. پروبیوتیک ‌ها برای کودکان می‌توانند به حمایت از باکتری‌ های سالم روده، که به عنوان باکتری خوب شناخته می‌شوند، کمک کنند.

تغذیه سالم یا مکمل ‌های پروبیوتیک برای کودک می‌تواند با حمایت از تجدید باکتری‌های سالم و افزایش نوع و کمیت آنها، تأثیرات مثبتی بر سلامتی داشته باشد. به عبارت دیگر، پروبیوتیک ها از رشد و تکثیر باکتری های خوب حمایت می کنند. برخلاف تصور رایج، پروبیوتیک ‌ها برای کودکان مولتی ویتامین نیستند در عوض شامل گونه های خاص یا انواع مختلف باکتری می شود.

بهترین پروبیوتیک برای کودکان چیست؟

پروبیوتیک برای کودکان را می توان هم از طریق مواد غذایی حاوی پروبیوتیک نظیر لبنیات دریافت کرد و هم فرآورده هایی نظیر پودرهای ساشه ای، قطره، شربت، پاستیل و قرص مصرف نمود.

قطره ایزی کول بیبی

قطره ایزی کول بیبی (Easycol Baby) فرآورده ای طبیعی حاولی آنزیم لاکتاز می باشد که به عمل هضم لاکتوز شیر کمک کرده و دستگاه گوارش کودکان را بهبود می بخشد. این فرآورده می تواند برای آسان کردن پروسه هضم لاکتوز در جبران کمبود موقت آنزیم لاکتاز در ماه های اول زندگی به شیر مادر و شیر خشک اضافه شود. قطره ایزی کول بیبی محلولی طبیعی و ایمن که احساس ناراحتی و گریه کودک را تسکین و کاهش می دهد. این قطره به عنوان مکمل غذایی برای سلامت گوارش نوزادانی که از کمبود آنزیم لاکتاز رنج می برند مناسب است، ایزی کول علاوه بر رفع این مشکل، ترکیبی کاملا طبیعی داشته و فاقد هرگونه عوارض جانبی است.

عوارض پروبیوتیک برای کودکان چیست؟

معمولا عوارض پروبیوتیک برای کودکان اندک است و خود را با نشانه هایی نظیر نفخ، یبوست و اسهال نشان می دهد که گذرا هستند. به منظور اینکه کودک شما دچار عوارض پروبیوتیک ها نشود بهتر خواهد بود تا با یک متخصص اطفال مشورت کنید.

کدام میکروارگانیسم ها به عنوان پروبیوتیک استفاده می شوند؟

پروبیوتیک ‌هایی که مصرف آن‌ها در بدن میزبان باعث تقویت و تعادل در فلور میکروبی روده می‌شود و اثرات مفیدی را در سلامتی میزبان به همراه دارد شامل لاکتوباسیلوس‌ها هستند که از فراوان‌ ترین میکروارگانیسم‌های پروبیوتیک محسوب می شوند، همچنین لاکتوباسیلوس پلانتاروم یکی از باکتری‌های شاخص از این گروه است.

خواص پروبیوتیک ها در کدام بیماری ها به اثبات رسیده است؟

برای اینکه بدانید پروبیوتیک‌ها در بدن شما چه می‌کنند؟ و در کدام بیماری ها موثر هستند موارد زیر را بررسی کرده ایم:

  • اسهال (هم اسهال ناشی از آنتی بیوتیک ها و هم اسهال ناشی از عفونت های ویروسی، باکتریایی و قارچی)
  • یبوست های شدید
  • بیماری التهابی روده (IBD)
  • سندرم روده تحریک پذیر (IBS)
  • عفونت های مخمری
  • عفونت های دستگاه ادراری
  • بیماری لثه
  • عدم تحمل لاکتوز
  • اگزما و مشکلات پوستی
  • عفونت های دستگاه تنفسی فوقانی (عفونت گوش، سرماخوردگی، سینوزیت)
  • سپسیس (به ویژه در نوزادان)
  • عفونت های واژن
  • درمان کلسترول بالا
  • نقص سیستم ایمنی بدن

چرا باید پروبیوتیک ها را روزانه مصرف کنیم؟

پروبیوتیک ها مکمل هایی هستند که باید به طور منظم و طولانی مدت و نه کوتاه مدت مصرف شوند. از این نظر، کارشناسان رویکردهای متفاوتی برای استفاده از پروبیوتیک ها دارند. حداقل 2 الی 3 هفته استفاده ممکن است برای مکمل های پروبیوتیک توصیه شود. برای ایجاد تعادل بین باکتری های مفید و مضر در بدن لازم است تا پروبیوتیک را روزانه یا از طریق مواد غذایی یا مکمل ها دریافت کنید.

مصرف پروبیوتیک زنان به چه صورت می باشد؟

پروبیوتیک بانوان در واقع به بهبود عملکرد باکتری های مفید واژن و سیستم تناسلی زنان کمک می کند. فلور واژن از باکتری های مفیدی تشکیل شده است که می تواند مخاط واژن را از ابتلا به بیماری ها عفونی محافظت کند. در برخی بیماری های عفونی یا برهم خوردن ph طبیعی واژن پزشک معالج قرص پروبیوتیک بانوان را همراه با ژل بهداشتی بانوان تجویز خواهد کرد. این فرآورده را می توان هم در زمان عفونت های واژینال و هم در شرایط عادی مصرف نمود.

کپسول بایو فم تک ژن

کپسول بایو فم تک ژن فارما بهترین قرص پروبیوتیک زنان است که حاوی باکتری‌های پروبیوتیک است. این سری باکتری‌ها بعد از عبور از روده و رسیدن به رکتوم، قادر به بالا رفتن به سمت واژن هستند. آن‌ها به شرایط دستگاه گوارش شامل اسید معده، نمک‌های صفراوی، مقاوم بوده و با دوز موثر به روده می‌رسند.

بعد از رسیدن این باکتری‌ها به دستگاه تناسلی، اثر دهی آن‌ها آغاز می‌شود. البته در این کپسول خوراکی نسبت به دیگر محصولات واژینال، زمان بیشتری برای اثر گذاری لازم است. استفاده از محصولات پرو بیوتیک که به صورت مستقیم به کار گرفته می‌شوند، تاثیر دهی سریع‌تری دارند. ویژگی کپسول بایو فم تک ژن فارما به شرح زیر است:

  • ممانعت از رشد میکروب‌ها و مخمرهای بیماری زا
  • کمک به سلامتی عمومی بانوان
  • تقویت و بازسازی میکروفلور واژن

عوارض مصرف پروبیوتیک ها چیست؟

معمولا مصرف پروبیوتیک طبیعی در مکمل های دارویی هیچ عارضه ای ندارد. در واقع عارضه جدی که فرد را دچار اختلال کند وجود ندارد. تنها ممکن خواهد بود در آغاز مصرف مکمل های پروبیوتیک یا محصولات غذایی حاوی پروبیوتیک ها مقداری احساس نفخ در افراد بزرگسال دیده شود. که در مدت کوتاهی از بین رفته و بدن به حالت طبیعی خود باز خواهد گشت. برای برطرف نمودن مشکلات گوارشی در مصرف پروبیوتیک ها می توانید از مکمل های ضد نفخ استفاده کنید.

منابع غذایی پروبیوتیک‌ها کدامند؟

برای اینکه بدانم آیا می‌توانم از غذاها پروبیوتیک دریافت کنم؟ چند منبع غنی از پروبیوتیک را در ادامه معرفی میکنیم که می توانید در رژیم غذایی خود آنها را بگنجانید. محصولات پروبیوتیک به شرح زیر هستند:

  • ماست (یکی از بهترین منابع پروبیوتیک)
  • دوغ کفیر (نوعی شیر پروبیوتیکی تخمیر شده است)
  • خیارشور
  • کلم ترش
  • پنیر نرم و تخمیر شده
  • شیر بز
  • شلغم
  • محصولات سویا
  • سرکه
  • پنیر پارمزان
  • ترشی
  • مکمل های پروبیوتیک

هنگام خرید محصولات پروبیوتیک، کدام سویه یا ترکیبی از سویه ها را باید انتخاب کنم؟

در هنگام تهیه محصولات پروبیوتیک خیلی مهم است تا اول بدانید این محصولات را به چه منظور قرار است مصرف کنید. برخی محصولات پروبیوتیک دارای خواص درمانی هستند که در برخی بیماری ها و یا شرایط حاد گوارشی، پزشک برای شما تجویز خواهد کرد که مواردی نظیر قطره روتفلور و کپسول کام فلور را شامل می شود این دو نمونه دارویی از پروبیوتیک هستند و مصارف روزانه ندارند.

اما نوع دیگر محصولات پروبیوتیک برای مصارف روزانه هستند که مکمل های غذایی برشمرده می شوند. این مکمل ها حاوی پروبیوتیک هایی هستند که می توانید آنها را به صورت روزانه در یک یا دو نوبت دریافت کنید و نیازی به تجویز پزشکی ندارد. این پروبیوتیک ها صرفا مکمل های غذایی هستند و دارو محسوب نمی شوند.

بهترین زمان برای مصرف پروبیوتیک‌ چه موقعی است؟

متخصصان گوارش توصیه می کنند تا محصولات حاوی پروبیوتیک و یا فرآورده هایی نظیر مکمل ها را حتما قبل از مصرف غذا یا در حین غذا خوردن استفاده کنید. دلیل اصلی هم این است که ورود پروبیوتیک به بدن همراه با غذا ماندگاری بیشتری دارد و فعالیت بهتری خواهد داشت.

تاثیر پروبیوتیک بر تقویت سیستم ایمنی چیست؟

پروبیوتیک ها می توانند سلول های مسئول ایمنی بدن را افزایش دهند. در واقع با افزایش میکروارگانیسم مفید در بدن، سلول های محافظت کننده از بدن در برابر بیماری ها تقویت شده و سیستم ایمنی بدن قوی می شوند. البته که تضعیف سیستم ایمنی بدن به عوامل مختلفی بستگی دارد اما مصرف پروبیوتیک و وجود آن در بدن برای تقویت سیستم ایمنی بی تاثیر نیست. باید توجه کنید که در مواردی که بدن با نقص ایمنی مواجه است پروبیوتیک ها تنها می توانند بخش کوچکی از این عارضه را درمان کنند.

  • یکی از کارکردهای مهم پروبیوتیک ها برای سیستم ایمنی بدن این است که با کاهش التهاب به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کنند.
تاثیر پروبیوتیک بر تقویت سیستم ایمنی چیست؟
سوالات متداول در خصوص پروبیوتیک ها

1.آیا اسید معده و املاح صفراوی به پروبیوتیک ها آسیب می زند؟

اگر فرآورده های حاوی پروبیوتیک را با معده خالی مصرف کنید اسید معده اجازه فعالیت صحیح به آن را نخواهد داد. به همین منظور لازم است قرص پروبیوتیک همراه با غذا یا قبل از غذا مصرف شود تا دچار آسیب و اختلال در عملکرد نشود.

2.آیا مصرف پروبیوتیک ها با مصرف داروها، مکمل ها و غذاها تداخل دارد؟

پروبیوتیک ها را نباید با داروهای خوراکی نظیر آنتی بیوتیک ها مصرف کنید. در حالتی که آنتی بیوتیک تزریقی استفاده کرده باشید اختلالی ایجاد نمی کند اما مصرف همزمان فرم خوراکی آنتی بیوتیک با پروبیوتیک ها تداخل دارد و اثر بخشی هر دو کاهش پیدا می کند.

3.آیا مصرف پروبیوتیک ها در دوران بارداری و شیردهی ایمن است؟

مصرف پروبیوتیک ها در بارداری و شیردهی منع مصرف ندارد اما بهتر است قبل از استفاده حتما با پزشک مشورت کنید.

4.آیا پروبیوتیک ها برای افراد مبتلا به سلیاک قابل استفاده هستند؟

سلیاک یکی از بیماری های مربوط به روده کوچک است؛ در واقع، بیماری سلیاک یک اختلال سوء جذب است که باعث واکنش آلرژیک بدن به پروتئینی به نام گلوتن شده که در غلاتی مانند گندم، جو و چاودار یافت می شود و ساختار آناتومیکی ناحیه اولیه روده کوچک را تغییر می دهد. یکی از نوین ترین روش های درمان سلیاک استفاده از پروبیوتیک های تغییر دهنده یا تجزیه کننده پلی پپتیدگلوتن است.

5.قطره پروبیوتیک را از چه سنی می توان برای نوزادان استفاده کرد؟

بهترین زمان برای استفاده پروبیوتیک در کودک بعد از یک سالگی خواهد بود مگر اینکه پزشک تجویز دیگری داشته باشد.

6.اگر یک دوز از مکمل پروبوتیک را فراموش کردم چه کنم؟

اگر یک دوز را فراموش کردم؟ باید تا نوبت بعدی صبر کرده و بعد مصرف کنم. نباید دوز مکمل پروبیوتیک را افزایش دهید. در صورت فراموش شدن این فرآورده اتفاق خاصی رخ نمی دهد.

کلام پایانی

در این متن بررسی شد که پروبیوتیک‌ چه تاثیری بر بدن دارد؟ و موارد تکمیلی در این خصوص و بهترین زمان مصرف آن بررسی کردیم. لازم است تا مصرف و اهمیت پروبیوتیک ها را در بدن جدی بگیرید. در این راستا می توانید با مراجعه به سایت داروخانه محصولات پرو بیوتیک را بررسی کرده و در صورت تمایل خرید اینترنتی دارو از داروخانه ویتامین ث داشته باشید.

منبع

به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    0
    لیست محصولات
    سبد شما خالی استبازگشت به فروشگاه